No és la primera vegada que un xef britànic es llança a versionar un plat tradicional espanyol, però mai abans una recepta havia encès tant als usuaris de les xarxes socials com la que ha publicat Jamie Oliver en el seu compte de Twitter.

El cuiner britànic s'ha convertit en el centre de la polèmica després atrevir-se a posar xoriço i cuixes de pollastres a la paella. "El bon menjar espanyol no és molt millor que la paella. La meva versió combina cuixes de pollastre i xoriço", ha escrit al tuit, adjuntant una foto de la seva recepta. A més a la seva pàgina web ha llançat un últim consell: Si vol una mica més de color, afegiu 6 musclos, cloïsses i 6 porcions de peix".

Oliver és conegut per haver aparegut en diferents canals amb els seus programes de televisió, com 13TV, TVE o Canal Cuina a Espanya. El xef britànic basa la seva cuina en una barreja de la gastronomia italiana i oriental, però en els seus espais també es dedica a preparar plats típics de diferents països i cultures.

Aquest cop, però, Oliver no ha convençut amb la seva peculiar versió d'aquest plat, que ja ha estat qualificada d ' "insult" a les xarxes socials, sobretot per part del gran nombre d'espanyols que el segueixen a Twitter.