Sinopsi

Felicia és una nena que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat en el seu Bretanya natal. La seva passió és la dansa i somia amb convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja fins al París del 1879. Allà es farà passar per una altra persona per aconseguir entrar com a alumna de la Grand Opera House i així lluitar per tenir la vida que desitja.

Eric Summer (la sèrie Interventions) i Éric Warin (presentador de Benvinguts a Belleville) dirigeixen aquesta pel·lícula d'animació que han escrit Carol Noble (la sèrie Baby Jake) i Laurent Zeitoun (Vull anar a la Lluna). En la seva versió original compta amb les veus de Elle Fanning (Trumbo: La llista negra de Hollywood), Dane DeHaan (Valerian i la ciutat dels mil planetes) i Maddie Ziegler (The Book of Henry). Per la seva banda, la producció va a càrrec de Nicolas Duval, Yann Zenou i Laurent Zeitoun, de Quad Films (Intocable).

El cupó inclou:

- 1 entrada per a la preestrena de la película Ballarina en el cinema Albèniz Plaça el proper 22 de gener a les 12:00 h.

Quants cupons puc comprar?

Per a ús propi: Fins a 4 cupons

Per regalar: Fins a 4 cupons

Cada cupó és per a 1 persona

Què he de fer per gaudir del meu cupó?

Només cal que imprimeixis el cupó i el presentis a la guixeta dels Cinemes Albèniz Plaça el dia de la preestrena

Fins quan puc usar-lo?

Tens fins al 22/1/17 per gaudir del teu cupó