El cineasta Clint Eastwood dirigirà el film 'The 15:17 To Paris' sobre l'heroica acció de tres nord-americans i un britànic que van detenir en un tren a un terrorista i van evitar així el que podria haver estat una massacre.

Segons ha informat el medi especialitzat Deadline, Eastwood adaptarà el llibre 'The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes', que van escriure Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone i Jeffrey E. Stern .

Sadler, Skarlatos i Stone van ser els tres nord-americans que, al costat del britànic Chris Norman, van reduir a un home armat que viatjava a l'agost de 2015 en un tren Thalys que anava d'Amsterdam a París.

El terrorista, el marroquí Ayoub El Kahzzani, va pujar a aquest tren a Brussel·les amb un kalaixnikov, nou carregadors, una pistola automàtica i un cúter, i va ferir dues persones abans de ser reduït per aquests passatgers i posteriorment arrestat.

El film comptarà amb un guió de Dorothy Blyskal i Eastwood figurarà com a productor al costat de Tim Moore, Kristina Rivera i Jessica Meier. El realitzador escollirà pròximament al repartiment per a un llargmetratge que està previst que es comenci a rodar aquest mateix any.

Eastwood, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula i al millor director per 'Million Dollar Baby' (2004) i 'Unforgiven' (1992), donarà continuïtat amb 'The 15:17 To Paris' a les seves dues últimes cintes, 'Sully' (2016) i 'American Sniper' (2014), també inspirades en fets reals.