El proper 17 de juliol s'estrena l'esperada setena temporada de 'Juego de Tronos'. L'expectació davant l'arribada dels nous capítols de la sèrie d'HBO és enorme, de manera que els productors estan fent tot el possible per evitar la filtració d'episodis, com ja va passar en temporades anteriors. Una de les protagonistes de la ficció ha explicat com són les mesures de seguretat establertes per la cadena de televisió.

En una entrevista l'actriu encarregada d'interpretar a Missandei, Nathalie Emmanuel, ha confessat que en ocasions és una molèstia treballar amb la protecció que tenen els guions. "Definitivament han limitat el nombre de persones que tenen els guions i com se'ls lliuren. Has de llegir-los en format digital. No ens els envien si no tenim un correu electrònic amb verificació de dos passos", explica l'actriu.

"Pot ser que algunes vegades et donin notes en el rodatge, però has de signar per aconseguir-les i després tornar-les. Si no ho fas, algú et perseguirà fins que les tornis!", Confessa Nathalie Emmanuel. Alguns dels seus companys de repartiment, com Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) i Nathalie Dormer (Margaery Tyrell) ja van manifestar en el seu moment el seu enuig pel que fa a la filtració d'algunes trames d'anteriors temporades.

La setena temporada de 'Juego de Tronos' arriba a HBO i a Movistar Sèries Xtra (Dial 12) la matinada del 16 al 17 de juliol, en VOS i de forma simultània a EUA. Set nous episodis que prometen ser principi de la fi de la qual ja és la sèrie més premiada de la televisió amb un total de 38 Emmys.

En els nous capítols veurem com Cersei Lannister imposa el seu mandat en els Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança. Per la seva banda, després de l'anunci de l'hivern amb l'arribada del corb blanc de la Ciutadella, Jon i Sansa romanen alerta al Nord, conscients de l'amenaça que s'aproxima més enllà del Mur i potser els únics capaços de mobilitzar Ponent per oposar resistència a l'exèrcit del Rei de la Nit.