El Cotton Club de Peralada rep una de les intèrprets més populars del pop i dance espanyol, Soraya. La cantant ha celebrat el seu desè aniversari als escenaris amb el llançament un projecte molt especial per a tots els seus seguidors revisant els temes més importants de la seva carrera en format acústic, amb col·laboracions sorpresa i juntament amb un meravellós DVD i llibre on regala als seus fans millors moments de la seva carrera portats al format acústic. 'Akustika'.

El 26 de maig, la gira 'Akustika' passa pel Cotton Club de Peralada. I els subscriptors de Diari de Girona tenen l´oportunitat de ceure-la a un preu especial, només 15 euros amb consumissió inclosa Preu per als no subscriptors, 25 euros.

Per aconseguir aquest descompte només heu de trucar al 972 53 81 25 i donar el vostre número de subscriptor. Trobareu més informació del concert a la web www.casinoperalada.com.

Si voleu gaudir de cançons com Plastic, Con fuego, Fruto prohibido, Neon Lovers, El huracán, Mi Mundo sin ti, La noche es para mi, You have got the Music o Dreamer revisades en format acústic, apunteu-vos aquesta data, 26 de maig, Soraya al Cotton Club de Peralada.