MTV i Paramount Channel seran les cadenes que emetran a Espanya la versió televisiva de l'èxit cinematogràfic 'Dirty Dancing'.

Viacom International Media Networks (VIMN), corporació en la qual es troben els dos canals, ha adquirit en exclusiva per televisió els drets d'emissió de la nova minisèrie produïda per celebrar el 30è aniversari de l'estrena de la pel·lícula original.

Aquest dimecres 24 de maig, va arribar a les pantalles dels EUA i al nostre país ho farà en primer lloc per als abonats de les plataformes de pagament on està disponible MTV, el dimecres 21 de juny a les 22.00h, per fer-lo més endavant en obert a través de Paramount Channel.

Ja han passat tres dècades des que la història d'amor entre Johnny Castle i Baby Houseman arribés a la gran pantalla, una història que ha perdurat al llarg de diverses generacions com un títol fonamental del setè art: una pel·lícula convertida en tota una icona del gènere del romanticisme i en un clàssic longeu que segueix viu.

Aquesta adaptació televisiva explica la història de la pel·lícula original ambientada el 1987 des d'una perspectiva fresca, aprofundint encara més en els icònics personatges, mostrant la seva evolució i tractant temes racials, sobre els drets de les dones i la divisió socioeconòmica en aquella dècada.

Patrick Swayze i Jennifer Grey cedeixen el testimoni a Colt Pratters i Abigail Breslin, parella protagonista a la petita pantalla. Els acompanyen Debra Messing, Bruce Greenwood, l'integrant de la banda Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger i Sarah Hyland, entre d'altres en un repartiment estel·lar.