Fa calor. Molta. Espanya espera l'estiu més calorós des que es porta el registre de temperatures, fa més de cinquanta anys. Si ets dels que pensa que més de 25 graus ja és com estar vivint dins d'un forn, no et preocupis, hem trobat 7 llocs idonis perquè puguis desconnectar de la calor i gaudeixis de la fresca.

Islàndia

Aquesta 'terra de gel', traducció del seu nom, és un lloc que no destaca precisament per les seves altes temperatures. El seu clima temperat, la temperatura ronda els 14 graus, és una bona opció per gaudir de la fresca i de les seves preciosa geografia.

Varangerfjord, Noruega

Tot i que tinguem la idea que Noruega és un lloc fred i gelat, la realitat és que la temperatura també ha pujat en aquest país nòrdic. No obstant això, encara guarda racons amb aquestes característiques. Varangerfjord, amb els seus 15 graus, és el lloc més calorós de tot el llistat i compta amb 20 hores de llum natural al dia. Un lloc per no dormir i gaudir d'una temperatura ideal.

Illes Shetland

A l'altre extrem de les illes britàniques, les màximes freguen els 13 graus. Sí, has llegit bé, 13 graus. Si de veritat odies amb totes les teves forces les altes temperatures, aquest és el lloc idoni al qual has d'anar.

Nuuk, Groenlàndia

La capital de la gegantina Groenlàndia no sol superar la desena de graus. A l'hivern és habitual que els termòmetres registrin dades tan sorprenents en el nostre àmbit com els -29,5 graus. En ple estiu, et pots permetre el luxe de caminar a la neu.

Ushuaia, Argentina

Situada en una zona anomenada Terra del foc, la veritat és que en aquesta època de l'any no fa gaire honor al seu nom. Situada a l'arxipèlag extrem d'America del Sud, pots enfrontar-te a una nevada en ple agost a causa dels seus dos graus de temperatura. Una cosa difícil de veure a l'estat espanyol.

Illes Sandwich

En aquesta illa no hi ha res, excepte fred amb els seus 0 graus. Bé, en realitat també hi ha una estació meteorològica i una important població d'albatros. Si ets un apassionat de l'ornitologia i de la fresqueta, aquesta illa britànica d'ultramar és el teu lloc.

Antàrtida

Si ets totalment radical a la calor, aquest és el teu lloc. El punt més fred del planeta registra temperatures que ronden els -14 graus. Només hi ha una pega, arribar fins a aquest punt del planeta no és tan senzill. Només hi ha vols a l'estiu del sud, és a dir, a l'octubre. Així que millor anem buscant altres llocs...