Ramon Mirabet, Blaumut i Ángela Furquet + Lucía Fumero actuaran aquest cap de setmana a La Santa Market a Santa Cristina d’Aro, Girona. A més, Mazoni, Paula Grande i Dolo Bertran amb Jordi Busquets entre d’altres músics són alguns dels artistes del panorama folk català que actuaran en la primera edició de La Santa Market, que se celebra tots els caps de setmana de juliol i el mes d’agost (excepte els dilluns) des del divendres 30 de juny fins el 27 d’agost al Club Hípic Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro.

El director general de La Santa Market, Julio Rico, assegura que està “encantat amb el cartell de músics que actuaran en aquesta primera edició d’un market que aglutina activitats per a tota la família, des de gastronomía a roba handmade de dissenyadors i activitats infantils.”

La Santa Market vol erigir-se com la gran cita artesana i musical d’aquest estiu a la Costa Brava, que tindrà lloc a Santa Cristina d’Aro durant els mesos de juliol i agost. Al recinte Santa Cristina Horse Club es donaran cita més de 20 food corners, a més de les més variades propostes d’artistes, artesans i dissenyadors, que presentaran peces úniques en un entorn de somni envoltat de vegetació. Completaran l’oferta de La Santa Market activitats per a

nens i una programació musical que reuneix els grans noms del panorama indie-folk, els quals oferiran concerts gratuïts diàriament durant tot l’estiu.

White summer a Pals

Per la seva part, el festival White Summer està ubicat a Serres de Pals, a la Masia Mas Gelabert, una rústica masia empordanesa del segle XII, envoltada dels arrossars del parc natural Montgrí - Illes Medes; un entorn insòlit i gens convencional al cor de la Costa Brava.

Aquest emplaçament únic es converteix, del 5 al 27 d’agost, en un lloc en el qual més de 100.000 assistents tenen l’oportunitat de viure una experiència de compres i gastronomia.

El White Summer s'anuncia com un festival innovador, eclèctic i singular que disposa de les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia i oci d’autor. Durant 23 dies, una acurada selecció de botigues efímeres, seus de restauració, artistes i una àmplia agenda d’activitats per a totes les edats, des de les 17:00 de la tarda fins la 01:00 de la matinada, ofereixen una experiència immillorable a tots els assistents.