La vuitena i última temporada de la sèrie 'Juego de Tronos' s'estrenarà el 2019 i comptarà únicament amb sis episodis, un menys que l'anterior.

En un breu comunicat, HBO, encarregada d'emetre l'exitosa sèrie, ha confirmat que no serà fins al 2019 quan s'estreni la vuitena temporada d'aquesta sèrie èpica de fantasia, després de finalitzar la setena a l'agost de l'any passat.

En aquesta ocasió seran sis episodis, un menys que la temporada passada, que ja va trencar amb la tradició de deu episodis que la cadena HBO mantenia des de 2011, quan es va estrenar la sèrie a la petita pantalla.

La que serà la darrera temporada tindrà a David Benioff i DB Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik com a directors, mentre que David Benioff i DB Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill seran els responsables del guió.

Finalment, els productors executius seran David Benioff, DB Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield i els productors co-executius, Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis i George RR Martin.