Lentament es van coneixent més detalls del final de Joc de Trons. Fa uns dies HBO advertia que "hi hauria moltes morts", l'actriu Maisie Williams qualificava el rodatge de "repte impossible" i les imatges filtrades dels rodatges auguraven una batalla èpica a King's Landing (Desembarcament del rei). Ara, un dels actors de la ficció ha deixat caure que, malgrat tanta expectació, el desenllaç podria decebre a alguns fans.

Iain Glen, qui interpreta a Ser Jorah Mormont en la ficció basada en la saga literària Cançó de Gel i Foc de George R.R. Martin, va confessar en una entrevista a The Indian Express que, tot i que el final és "brillant", "no agradarà a tothom".

"Jo també sóc fan de la sèrie, i el final va estar a l'altura de les meves expectatives i esperances ... Però caldrà esperar. Amb una cosa tan gran com Joc de Trons, no es pot deixar satisfet a tothom... El que puc dir és que farem el que hem fet fins ara i que els guionistes han escrit episodis genials", va apuntar l'actor.

Iain Glen també va confessar la seva sorpresa davant l'enorme èxit aconseguit per la ficció. "L'entorn de Joc de Trons, la fantasia ... no ha tingut una gran trajectòria. Crec que tothom estava definitivament sorprès de com va créixer any rere any".

Ser Jorah Mormont és un cavaller exiliat de Ponent que jura fidelitat a Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), per qui sembla sentir-se atret. Sobre el seu personatge, l'actor ha assegurat que sempre va trobar un "toc romàntic" en ell, encara que no ha revelat detalls sobre el seu futur en la temporada final.

El desenllaç de Joc de Trons arribarà l'any que ve, tot i que encara no hi ha una data prevista per a la seva estrena. Després de vuit temporades, la sèrie basada en la saga literària de George R.R. Martin s'acomiadarà amb una tanda de sis episodis.