Una entrada de cinema pot arribar a costar prop de deu euros en ciutats com Madrid (9,74 euros) i Barcelona (9,50 euros), mentre que alguns espectadors de Melilla, Granada o Màlaga poden veure la mateixa pel·lícula pràcticament a meitat de preu.

Són dades d'in estudi de l'organització de consumidors Facua, que situa el el preu mitjà general de les entrades de cinema els caps de setmana i festius és de 7,31 euros. L'informe deixa els cinemes de Girona en un terme mig. No tenim els cinemes més cars i tampoc els més barats. Segons aquest estudi el preu mitjà general de les entrades de cinema els caps de setmana i festius és de 7,31 euros.

En un llistat que engloba les mitjanes dels preus del cap de setmana, des de la ciutat més cara a la més barata, Girona es troba en la 18ª posició. Tot i això el preu de l'entrada de 7,60€ està per sobre de la mitjana.

Per altra banda, però, en aquest mateix estudi apareix que els cinemes Albéniz de Girona tenen els preus més barats del Dia de l'Espectador de tot l'Estat (3,80 euros)