Si diumenge la imatge de la jugadora egípcia enfrontant-se a una alemanya en un partit de vòlei platja va commoure als espectadors, la fotografia d'una jugadora de rugbi donant-li el 'sí vull' a la seva nòvia tampoc va passar desapercebuda entre els espectadors.

Tot va passar quan després de la cerimònia de tancament de la competició de rugbi, Marjorie Enya, una voluntària dels Jocs Olímpics de Rio, va saltar al terreny de joc, va prendre el micròfon, va donar un discurs i va demanar matrimoni a la seva nòvia, la jugadora de la selecció brasilera de rugbi, Izy Cirullo.

Després d'un breu silenci, la jugadora de rugbi va respondre sí a la petició de la seva nòvia i les dues es van fondre en un petó davant l'atenta mirada dels espectadors que es trobaven veient la cerimònia de tancament de la competició de rugbi dels Jocs Olímpics de Rio .

Una petició que tampoc va passar desapercebuda a les xarxes, on desenes d'usuaris es van manifestar per felicitar a la parella. La declaració arriba tres anys després que el govern del Brasil legalitzés el matrimoni entre persones del mateix sexe.