El descans per a un esportista d'elit és sagrat, sobretot la nit abans d'una competició. No obstant això, la saltadora brasilera Ingrid d'Oliveira va decidir passar la vetllada anterior al seu debut en els Jocs Olímpics de Rio amb el remer Pedro Gonçalves.

La trobada íntima entre els dos joves va provocar la ira de la companya de salt d'Ingrid, Giovanna Pedrosa. Com el remer no podia disposar de la seva habitació de la Vila Olímpica es va dirigir a la cambra de l'esportista, però Giovanna es va negar rotundament a deixar-los sols. Va voler convèncer a la seva companya que l'apropiat era descansar per afrontar amb força la competició del dia següent.

Les noies van acabar cridant i barallant-se i finalment, Oliveira va tenir la seva nit de passió amb Gonçalves. L'endemà, l'actuació del duo brasiler en els salts va ser lamentable, obtenint l'últim lloc de la classificació, tot i haver arribat a la prova amb grans possibilitats després d'haver conquerit la plata en els Jocs Panamericans de Toronto 2015. Després de la seva fallida actuació, la parella va decidir no seguir competint junta.