Va ser un amor a primera vista. Un vincle de passió i de bon gust immemorials. La fletxa de Cupido ha unit sempre el vi i el suro. Des dels temps antics de les àmfores fins al nostre present dels milions d'ampolles tancades amb tap de suro, garantia de prestigi i d'identificació, de plena qualitat, autenticitat i millor evolució i maduració del líquid.

La saviesa de la naturalesa ens ha posat a les mans un enllaç incomparable entre dos fruits permanents de la terra, austera i soferta, alhora vital i joiosa, dels climes mediterranis i temperats. És un autèntic maridatge evocador d'una simbiosi de noblesa i de "glamur", d'art i de "saber fer" mil·lenaris. Sembla escrit pel destí: la força creativa d'una parella exclusiva a la recerca de la millora constant en les sensacions i emocions transmeses al paladar atent.

Vinyes arrenglerades fins a l'horitzó, suredes disperses en mil boscos costeruts i deveses infinites. Harmonia ambiental i goig de la vista. Sòl generós i agraït. Béns renovables any rere any: raïms ufanosos cada temporada, suro regenerat i renascut de la pròpia escorça viva de l'arbre.

Un medi ambient sustentable, reproduït per la seva dinàmica biològica i per la gestió de mans expertes i respectuoses. Al servei de l'home i del conjunt de la biosfera. Un avenir sempre creixent, íntimament lligat a la projecció mundial de la cultura del vi i a la sensibilitat social pels entorns paisatgístics d'alt valor afegit, rics en diversitat ecològica, en patrimoni ambiental i en bellesa estètica. En definitiva, en possibilitats humanes de desenvolupament vital.