Atès que portem segles discutint sobre l'assumpte de la prostitució, estaria bé que anéssim exposant algunes conclusions. No podem seguir dos mil anys més donant voltes al tema perquè potser s'acaba el món abans. El mateix cabria dir de l'adolescència. Que sí, d'acord, que no respecten res, etcètera. Doncs vinga, siguem operatius i prenguem alguna decisió. Les prostitutes i els adolescents no poden seguir esperant dos mil anys més que se'ns ocorri alguna cosa per neutralitzar-los, o per legalitzar-los. Potser hauríem de prohibir l'adolescència i regular la prostitució. Un món sense adolescents i amb un sexe ordenat seria el paradís.

Ara bé, si acabem amb els adolescents i regulem per fi el sexe, què ens queda? Els impostos, el producte interior brut, l'escalfament global? En els debats parlamentaris no es parla de prostitutes ni d'adolescents, per això són tan avorrits. Si almenys arreglessin allò del que parlen, tals debats estarien justificats, però tampoc. El Congrés té la sort de ser un servei públic, perquè si depengués de les audiències ja ho haurien tancat. Els diaris, que estan al mercat i saben com és de difícil guanyar-se un euro, critiquen en les seves editorials la mateixa prostitució que exalten en les pàgines d'anuncis per paraules. Una cosa no treu l'altra. Es dóna la ?circumstància que a vegades, com més beat és el diari, més dura és la prostitució que anuncia. Per què? Perquè poques coses venen més que aquesta combinació entre brutícia i puresa.

Dels diaris d'àmbit nacional, l'únic que de moment ha renunciat a guanyar-se la vida fent el carrer és Público. Curiosament, és també l'únic d'esquerres. Vol dir-se que si els valors tradicionals no es perden del tot, és gràcies als rojos. En l'actualitat, resulta molt difícil veure un vermell divorciat. En el PP, en canvi, sembla el normal. Clar que la dreta està vivint ara una espècie d'adolescència tardana (fixin-se en les pintes d'Aznar). Per això les revoltes adolescents es donen en els barris pijos en comptes d'en els obrers. A veure si aquests nois descobreixen ja el bordell i es desfoguen d'una altra manera.