La temporada del Girona FC ha estat excel·lent. Possiblement sigui una de les millors de tota la història del club blanc-i-vermell i aquesta circumstància cal valorar-la molt positivament. Tanmateix cal destacar que les accions de l'actual Consell d'Administració han aconseguit omplir Montilivi, quelcom que semblava impossible fa uns anys.

Competir com ho fa el Girona FC a Segona A és molt complicat. Sense anar gaire lluny, podem veure com aquesta temporada històrics com el Salamanca o l'Albacete han perdut la categoria, mentre que els gironins si no haguessin afluixat un pèl fa un mes, potser s'haurien situat en el play-off d'ascens a Primera Divisió. En definitiva, en l'àmbit esportiu els aficionats no poden demanar gaire res més a uns jugadors i uns tècnics que ho han fet molt bé.

Ara, però, quan acaba l'exercici una vegada més veiem moviments en l'àmbit directiu que són preocupants. De nou caldria plantejar-se si les comarques gironines poden tenir clubs esportius a l'elit de l'esport espanyol. Llevat de l'etapa de Joaquim Vidal al capdavant del Valvi, la resta d'aventures han acabat malament. El cas del Girona FC presenta molts dubtes. Segons sembla, té un propietari que no segueix in situ l'equip ni va al futbol. Això no passa sovint, però es podria arribar a entendre, malgrat que costi creure que un empresari no vagi a la feina ni vegi els seus treballadors. Des de fa mesos la premsa comenta que el màxim accionista del club està desaparegut per problemes amb la justícia. Ningú no sap on és. Sembla un misteri, però els seus col·laboradors diuen que això no afecta el Girona FC i que només afecta una de les seves empreses. Pot ser, certament, però no sembla una circumstància gaire habitual. Els dos diaris gironins publicaven recentment una entrevista amb el propietari del club feta via Internet i ambdós reflectien que desconeixien des d'on responia l'entrevistat. Curiós, almenys.

Tan curiós com que el president diu que fa molt de temps que no parla amb el propietari del Girona FC, sinó que ho fa amb els seus advocats o diem-ne companys de Consell d'Administració. I d'aquestes converses, pensa que continuarà en el càrrec o si no no li farien perdre el temps. Francament o no hi entenc res o hi entenc massa, però penso que el gruix social de l'entitat mereix una explicació dels responsables o de l'amo del Girona FC. Hi ha massa opacitat en tot plegat i això no és bo. És d'agrair que hi hagi persones que inverteixin, dediquin temps i hagin ressuscitat un mort com era el Girona FC, però la informació és bàsica per seguir engrescant la gent i fer possible el somni d'arribar més amunt. Seria bo que el senyor Delgado tard o d'hora reaparegués i expliqués in situ el seu projecte atès que ara per ara els aficionats s'han de conformar amb declaracions de subordinats que no tenen poder de decisió.