Arrogants i maldestres, el conseller Recoder i un tal Ricard Font han deixat l'aeroport de Girona sense connexió amb la majoria de capitals europees. Només queden París, Londres i Bratislava. La resta, poblacions de segon nivell. O sigui, qui ha de cuidar de la mobilitat ens retalla la comunicació aèria i l'arribada de milions de visitants. Sols cal no ser ase perdut per saber que menys comunicació significa que circulen menys diners, es perden llocs de treball i un reguitzell de perjudicis que ens afectaran seriosament. Indigna escoltar aquest altre sac de supèrbia, el senyor Francesc Homs, dient que no hi ha cap problema, que si se'n va una en vindran deu mil. Com si no recordéssim què era l'aeroport abans de Ryanair o el recent fracàs d'intentar que Spanair -l'empresa aèria catalana (sic)- assumís el vol Girona-Madrid.

L'arribada de CiU al Govern no ens ha portat res de bo a les comarques gironines. Per a ells, Catalunya és Barcelona i voltants. I més ara, que també governen l'Ajuntament. En set anys de govern d'Entesa s'ha fet més en infraestructures a les nostres comarques que en els 23 anteriors. Començant per l'aeroport, el desdoblament de l'Eix Transversal o l'accés a la Costa Brava Centre. Amb CiU, retallades, aturades i despropòsits. I si quelcom pot estar a Girona o a BCN, ja sabem on va. D'equilibri territorial, res de res.

El més sorprenent és el servilisme de l'anomenada societat civil gironina. I en concret, dels representats d'empresaris i patronal. De manifestos contra el Govern socialista d'Espanya, tres cada dia, si cal. La més lleugera crítica al Govern de CiU, impensable. I deien que els sindicats eren corretges de transmissió! Això no és corretja de transmissió, és anar agafat pel morrió. O per on us tenen agafats, amics Comas i Espadalé?