Un any al Centre Joan Suñer

M. Carme i Raimon Ribas i Mora. Fills dels fundadors de la desapareguda Granja Mora. Girona.

Fa un any es va celebrar el primer dinar de germanor al Centre Joan Suñer, és la nostra nova casa i nova família per la gent que el conformen. Voldríem agrair a tots els residents veïns nostres la seva amabilitat envers nosaltres ja que reconeixem que no podem portar ni seguir com altres veïns la vida quotidiana del centre; això fa que no tinguem massa contacte amb ells però sabem del seu interès envers nosaltres.

En el Centre hi hem trobat gent coneguda, fins i tot que havia treballat a casa, clients, botiguers del Barri Vell, mestres, tots plegats formen una gran família. S'hi fan celebracions diverses, Setmana Santa, activitats en les quals molts residents participen, arrossades i altres. Avui se celebra el primer any amb un dinar, no hi podrem ser però els desitgem el millor, tant de bo en el proper poguem compartir taula i tertúlia.

Gràcies per la vostra amistat, Pepita, Maruja, Tana, Àngel, Joan, M. Dolors, Jordi, Teresa, Pietat i Josep, la Romy, en Martí, la Isabel, la Paquita, en Llorenç i en Mariner... Vull que aquests noms representin la resta de residents. També el nostre agraïment, encara que no ens vegin, al personal de la cafeteria, en Josep, la Cristina i més, els conserges, l'Emília, en Josep, en Carles i en Doro, la Sussana i el senyor Lluís Valls, directora i gerent, la Judit, i demés persones que treballen pel Patronat de la Santa Creu. Gràcies i feliç aniversari a tots.

L'hora del seny

José Morales Martín. Palafrugell.

Artur Mas va anunciar que frenarà la convocatòria d'una consulta unilateral sobre la independència de Catalunya. Una decisió encertada que pot obrir vies d'entesa amb el PSC. CiU està obligada a tornar a la centralitat política, a deixar anar llast sobiranista i a ocupar el seu paper de força política moderada. Per la seva banda, els socialistes catalans han de, també, oblidar-se de les seves vel·leïtats nacionalistes i tornar a ocupar un paper de partit de govern integrador. És l'hora de tornar a la sensatesa política. Seran capaços?

Bruixes i misteris

Xavier Torres López. soci 291 del girona. Sarrià de Ter.

Després de la millor temporada de la història del Girona FC, amb la contínua manisfestació per part de la directiva que es vol i que és possible la subsistència de tenir un equip a la màxima categoria com és la Lliga BBVA, arriba una contínua bateria de sorprenents notícies, dia rere dia, que el millor equip i la base d'aquest equip, marxa a corre-cuita.

És veritat que ens pot mancar molta informació de la situació en general que envolta el club i l'equip. Però que el mateix dia de la celebració s'anunciés la contractació novament de Javi Salamero. Recordar que el millor any del Girona ha sigut sense ell. Que els jugadors donen a entrendre a la celebració que la seva marxa és imminent, i que cap d'ells tingui la renovació a sobre de la taula... fa pensar. El retorn de Jordi Matamala i el possible retorn d'Albert Dorca, la marxa d'un nou gironí com en Jose Martínez... no sembla pas un projecte engrescador per lluitar novament per l'ascens a 1a. Més aviat sembla com si el proper objectiu fos tornar a la 2a B. Em sap molt greu dir-ho, però després de molts anys de soci (núm. 291), aquests dies m'he plantejat si val la pena renovar.