El seriós i jo diria poc futbolero Die Zeit explica que la Campiona del Món Alemanya s'ha guardiolaritzat amb vuit jugadors del Bayern de Guardiola que juguen com el Barça. Enfront tenia la seriosa Argentina dels barcelonistes Messi, millor jugador del Mundial, i Mascherano, per a mi realment millor. No han fet el ridícul de Brasil sense Neymar i Alves, també del Barça. L'únic equip on no ha brillat Catalunya és Espanya. Espanya ha fet encara més el ridícul que Brasil, la primera campiona del món que cau a les primeres de canvi.

Espanya perd sense Catalunya, com demostra el futbol. Quan ha estat campiona del món i doble campiona d'Europa? Quan vuit jugadors eren del Barça. Quan ha fet el ridícul Espanya? Quan ha tornat a les quotes absolutistes amb un màxim de quatre jugadors catalans. El problema és que Madrid ha vol?gut amagar la realitat catalana quan Espanya ha estat campiona. El capità era del Madrid i el seleccionador, exentrenador del Madrid. A Brasil, l'espanyolisme racial de Madrid ha marginat els catalans, amb el símbol de Xavi a la banqueta. Resultat: fracàs absolut dels absolutistes de Madrid.

Madrid menysté Catalunya, però què és Espanya sense Catalunya? En futbol ja han comprovat que Espanya es pot oblidar de mai més guanyar un campionat del món o d'Europ?a. I en economia? De què viurà Madrid, que no produeix res, sense els impostos man?llevats als catalans? Quines subvencions eternes cobraran Andalusia, Extrema?dura i tota Castella sense la mamella catalana?

Igual que en el futbol, els espanyolistes segueixen amagant la realitat catalana. Volen destruir Catalunya, com mostra el cop d'Estat constitucional del PP i del PSOE destrossant l'Estatut el 2010. Quatre anys de múltiples manifestacions milionàries de catalans no han fet canviar d'opinió el jutge constitucional del PSOE Manuel Aragón, invitat estrella de la FAES d'Aznar: "El grave error fue la reforma estatutaria, no la sentencia. No pasa nada porque salgan a la calle millones de personas. La gente sale a la calle porque son llamados a salir por algunos. La espontaneidad no existe. El pueblo no es soberano, no es poder constituyente. La sentencia nunca me ha preocupado. Cuanto más tiempo pase más beneficios se encontrarán en esta sentencia del Estatut". L'importa un rave que milions de catalans es manifestin perquè la democràcia no mana. Els vots del Parlament de Catalunya, del Congrés de Madrid i el referèndum del poble català no són sobirans. Aquesta gentussa absolutista hem de seguir aguantant? Què es pensen que és democràcia sinó sobirania?

El dia que Espanya perdi Catalunya, dia que s'acosta més i més cada cop que els espanyolistes obren la boca, Espanya tindrà un xoc que farà la pèrdua de Cuba una anècdota. De què viurà? Com arribarà a Europa? Què produirà? Sense Catalunya, Espanya perd en futbol, perd en economia i perd en política. En lloc d'anul·lar el cop d'Estat constitucional de 2010, els espanyolistes segueixen amb el seu esport favorit, que no és el futbol sinó atacar els catalans. Ataquen en realitat tot Espanya. Els espanyolistes del PP i del PSOE ja no tenen majoria a Espanya. Perden a Catalunya i perden a Espanya.