Mas i la seva política irresponsable?

M. dolors dalmau puig. sabadell.

Tètric. No és Mas, el president irresponsable, si ho som ho som tots, perquè com deia Nietzsche, estem passant un caos que ens ha portat, repeteixo ens ha portat, a entrar a dins nostre a saber qui som, què podem fer i què volem fer i sabem que el que volem és manar-nos a nosaltres mateixos, no volem tenir una política de poder, volem una política nostra, crear, produir, cobrar o regalar, impossible mai ho faríem, però fer el que vulguem, i això és irresponsabilitat?, no, no, és no voler ser l'últim home, com deia clarament Zaratustra, que hi havia pobles que estaven buits, perquè la gent necessita amor, calor, estar uns amb els altres i ara, per fi els catalans estem junts, a pesar de les amenaces de les pors de tantes i tantes coses, sempre hi ha hagut actes irresponsables abans d'arribar a metes i a descobriments importants, si no hi ha una certa "irresponsabilitat" no faríem mai res. Nietzsche, gran pensador, deia que l'home havia de recordar qui era, no per qui eren els antecessors, sinó qui era ell, nosaltres ho sabem i ara és el moment i no volem ser l'últim home, Zaratustra deia al poble que era l'hora de fixar metes i portar-les a terme si no, ja mai podríem portar llum a cap estrella, nosaltres ho sabem i junts amb el president que vol conduir-nos a un estat sobiranista i que està ordenant, dirigint i organitzant el millor que pot una política, que si tot va bé i participem, pot portar-se a terme, i canviar l'economia del nostre país, no vulguem ser l'últim home, ni que ho siguin els nostres fills i néts, per tant............ endavant.

Prohibir votar el 9-N

Enric Carcereny Beltran. lloret de mar.

Entrem a la cursa final per la Independència immediata de Catalunya. Cal deixar de ser sotmesos per l'Imperi Espanyol i que gràcies al seu poder, sobretot d'uns jutjes influenciats pels polítics del PP o del PSOE, no respecten el valor suprem del vot, sobre tota llei o constitució. Per tant és el moment arran de les declaracions del president Mas i alguns convergents, el que ens pot portar a la independència és votar els partits que parlen clar com ERC i la CUP. Votar CIU o ICV és llençar el vot a la clavaguera. Fins ara s'ha vist que CIU, tant per part del president, com d'altres "de cuyo nombre no quiero acordarme", parlen d'una legalitat que és feta a la carta. Altres, que diuen que si no pot ser ara, potser l'any vinent, sense pensar que hi ha molta gent que no pot esperar més, perquè es juguen la vida. El vot útil, i que pot acabar amb la corrupció i fer un nou país, amb un control absolut sobre totes les despeses públiques, desnonaments, augment de les pensions, augment als aturats, als dependents, una millor sanitat i educació, defensa del català i rebaixar els impostos a les empreses, ha de ser per ERC. Després del 9-N, que tothom voti qui vulgi. Ara és l'hora d'ERC.

Una bona cançó per al 9-N, (El dia de la desobediencia), podria ser Tant com me quedarà de Jordi Barre. www.youtube.com/watch?v=jxW-LNYlT_Y

És el tot o res.

Les "llibertats" del Sr. Picas

JOAN ENRIC CARRERAS MERCADER. BELLCAIRE D'EMPORDÀ.

Estimat Sr. Picas, ja sap que sóc un seguidor dels seus escrits, però també sap que sóc del "bàndol contrari", avui he llegit el seu escrit sobre la Verge de Núria d'uns fets passats al 20 de juliol del 36 on el que ens descriu és lamentable. Però voldria recordar-li que dos dies abans, els seus "amics" la van fotre més grossa, i també li voldria dir que el seu comentari sobre "Franco ens va retornar les llibertats religioses" serà per vostè, però penso que només va "retornar" les de l'Església catòlica, perquè aquest anomenat pesonatge, un dels criminals de la seva època, no en va "retornar" cap, de llibertat, tot el contrari.

Una vegada més quedo esperant de vostè com a bon historiador que és, que també ens expliqui com el "seu amic" emplenava les cunetes de persones assessinades, només per l'única raó de no pensar igual, Sr. Picas, sé que vostè és una grandíssima persona i plena de bona voluntat, però l'Església que vostè tant defensa també van ser "còmplices" de la davallada.