A l'Ajuntament d'Olot

JOAN MONTURIOL DANÉS. olot.

L'Ajuntament ara s'adona que hi ha molts carrers per arreglar. Doncs molt bé, però també n'hi ha entre el parc Vell, el passeig de Barcelona, l'av. de Girona.

Aquest lloc, el parc Vell o Josep Clara, per les pluges està fet un vertader desastre. Us diré que un home en cadira de rodes, si no li hagués dit que parés, i que cal passar per un altre lloc, l'home i la cadira, s'haurien fotut de morros i cap a terra.

També resulta que ara volen arreglar carrers, i ho esmento a dalt. Doncs fa molt de temps que ho vaig dir, i no s'ha fet. A més, les bicicletes que passen a tort i a dret per llocs on no han de passar, i d'això fa molt de temps que se'n parla, i l'Ajuntament no s'hi ha posat seriosament.

Un consell, senyors de l'Ajuntament, tots aquests vehicles han de dur un número de matrícula com abans, per identificar-los igual com nosaltres les persones que tenim el DNI, per identificar-nos si és que s'ha fet una malifeta...

Poseu remei a aquest fenomen, que s'ha fet crònic per no aturar-lo a temps i prioritzeu les feines.

Menys reunions, i més control per a la ciutat, que és Olot, i no feu el longuis, que aquí no passa res, perquè sí que passa.

La meva estimada Platja d'Aro

JOSEFINA ORTIGA MORISCOT. Girona.

Des que tinc ús de raó que passo els es?tius en aquest poblet costaner, però des de fa temps que es troba en un total abandonament, totes les voreres amb les rajoles aixecades i tots els carrers intransitables, amb el consegüent problema de nombroses caigudes de consideració... I què dir del riu Ridaura, que està ple de males herbes, ca?nyes, escombraries, etc. Si tinguéssim una riuada o pujada d'aigües, no sé què podria passar. Només demano a l'Ajuntament que hi posi remei el més aviat possible, perquè bé que paguem impostos considerables. Sr. Giraut, no deixi que acabi pitjor del que està.

No cal dir com està el passeig Marítim de pena, és una vergonya, el que sí que, en contrapartida, gaudim és una platja espectacular, amb unes aigües supernetes... no tot ha de ser negatiu.

Importància de les eleccions del 27-S

Carles Mallart. girona.

Rebo una comunicació de la Junta electoral de zona, en el sentit que he estat elegit 2n suplent de 2n vocal de mesa per a les properes eleccions del 27 d'enguany. Sé que les possibilitats d'estar a la mesa són escasses però el fet m'ha produït una enorme satisfacció. Fa 39 anys que resideixo a Girona, tots els meus 4 fills han nascut a Girona. Vàrem venir concretament al setembre de 1976, un any després de la mort del dictador, haurem viscut aproximadament 40 comteses electorals si no vaig errat, locals, autonòmiques, estatals, europees, Constitució, referèndums... mai m'havia tocat ser membre de mesa, ni a la meva família directa tampoc, i en el moment de les eleccions més importants, per mi sense cap mena de dubte pel que ens hi juguem, ves per on va i em toca, sóc afortunat.

He vist l'entrevista de Cuatro a Artur Mas, m'ha agradat, ara bé, un altre dia caldria que li possesin una millor professional d'entrevistadora perquè el tallava a cada moment i a més feia cara de sorpresa i no parlem dels tertulians, que em varen arribar a posar nerviós, tallen contínuament qui està parlant, criden, insulten... en confiança, semblava Tele 5, i jo que pràcticament no veig la TV excepte alguns partits del Barça quan no puc anar al camp, i el 3/24, que pots posar a totes hores, la resta ni m'agrada ni tinc temps. De totes formes la Pilar Rahola, mestre de ceremònies en mil batalles ella, no es va pas deixar amedrantar, tot el contrari, i tampoc s'aturà per res, certament en Josep Cuní l'ha formada convenientement, si és que a ella li faltés formació. A Madrid no s'han assabentat de res del que està passant a Catalunya, ara justament se'n comencen a adonar i es veuen el temporal de llevant a sobre, però no se'l volen creure i miren cap a un altre costat. Criden, amenacen, insulten, cansen...

Ara sí que l'hem feta bona

Kim durall. banyoles.

El Mas diu que vol crear un «petit exèrcit de Catalunya», després d'haver vist que el ministre de la guerra, d'Espanya, ens vigila per la independència.

Què no hi compti pas amb mi, aquest eixelebrat. Amb el tip de mili que vaig fotre al servei de l'exèrcit del Morenés! (que no sé quants campaments a Castillejos vaig repetir per falta d'esperit militar), ja en vaig tenir ben bé prou per quedar amb els collons ben plens de mili. Només em faltaria ara haver de fotre una altra mili més de repetició per acontentar les idees d'aquest descerebrat espoliador de Girona i de la Costa Brava, que no sap el que vol, ni si és de dretes o del 3% d'equerres, ni a on va, per complicar la vida de l'assenyat poble català.