La desconnexió de Catalunya fa segles que dura. La desconnexió de Madrid ha començat oficialment amb l'aprovació pel Parlament del Procés Constituent. El procés el va iniciar fa deu anys el negacionista Rajoy recollint firmes contra l'Estatut de Catalunya i forçant el Tribunal Constitucional, corromput a mida a carregar-se l'Estatut votat pel Parlament de Cataluyna, pel Congrés de Madrid i en referèndum. Cap jutge democràtic toca una llei referendada, perquè el referèndum és l'expressió de sobirania del poble. La decla?ració de ruptura remarca la data: "Un Tribunal Constitucional deslegitimat i sense competència arran de la sentència de 2010 sobre l'Estatut de Catalunya votat precisament pel poble en referèndum" Qui mana el poble sobirà o els jutges corromputs?

Cinc anys de manifestacions milionàries han produit successives votacions que Madrid ha intentat boicotejar, com la consulta del 9 novembre 2014. Les eleccions del 27 setembre al Parlament han deixat ben clar que dos milions de catalans volen desconnectar-se de Madrid. La desconnexió ha estat confirmada pel 53% dels diputats que puja al 57% elegint Carme Forcadell presidenta del Parlament, l'únic càrrec electe per ara. El front madrileny de PP, la seva marca blanca C's i PSOE té el taló d'Aquiles de Podem. Dividits, només l'ortodòxia comunista ha forçat un vot unànime contra la decla?ració de desconnexió.

Arreu del món -de l'univers si afegim Madrid- s'interpreta com una declaració d'independència. Més aviat és un full de ruta. Madrid ha perdut cinc anys negant-ho tot, rient-se i, de cop, presa de pànic. Tant costa anul.lar la destrossa antidemocràtica del Tribunal Constitucional? Tant reconèixer Catalunya com a nació? Tant reconèixer el català? Tant deixar de robar?

Com pensa Madrid fer callar dos milions de catalans. Milions han anat al carrer repetidament en les manifestacions més grans mai vistes a Europa. Què faran si Madrid empresona Carme Forcadell? Ballar sardanes? Aixecar un castell de vuit amb folre? Com cobrarà impostos Madrid si els catalans fan un tancament de caixes com fa més d'un segle van fer per tombar la corrompuda política de Madrid?

Immobilisme i les amenaces de sempre del negacionista Rajoy: "No permitiré que esto continue. Solo la ley pero toda la ley. No habrá ninguna desconexión". Catalunya havia de desaparèixer de les primeres planes però segueix dominant la política espanyola. Madrid no pot enviar tancs per la Diagonal de Barcelona com faria Putin. No pot prohibir la Generalitat perquè fer-ho és massa complex. Sota quina llei pot empresonar una presidenta per convocar i votar resolucions?

Rajoy pot seguir apel·lant una per una les resolucions del Parlament. I la reacció del poble sobirà? El 20-D quants vots traurà a Catalunya ell i la seva marca blanca C's? Com reaccionarà la banca mundial quan Madrid no pagui el deute? 16.000 milions que roba cada any a Catalunya no són cap broma. Catalunya pot desconnectar-se demà mateix deixant de pagar impostos a Madrid. L'única sortida és negociar. Com més accions estúpides, més perdut un futur referèndum. Nota personal a Rajoy: Jo fa anys que m'he desconnectat. Quan truca un 91 mai contesto. Així de fàcil és la desconnexió de Madrid.