El polític i escriptor Mario Conde gaudeix de les seves intervencions televisades en una cadena de l'underground cavernari de la qual és accionista i tertulià a 3.000 euros l'aparició. Qui s'endinsi en el seu compte de Twitter podrà sentir el calfred en llegir la ponderació amb què s'expressen els unabombers fatxes que vociferen entre els seus seguidors.

Mario Conde, que va ser candidat del CDS el 2000 i de SCD el 2012, gaudeix també d'una lleixa amb les seves pròpies obres amb les quals contradiu el vell eslògan d'"un llibre ajuda a triomfar" i els integristes del "llegir és bo" i presenta perspectives noves com Economía y espírituDe aquí se sale, que tracta de la crisi, no dels seus records carceraris.

Mario Conde va a béns immobiliaris de Madrid, Sevilla, Balears i Galícia dels quals té les claus, la hipoteca, l'ús i el servei dels masovers perquè va saber resguardar-los dels jutges obstinats que torni el líquid que va foradar Banesto.

El polític i escriptor Mario Conde va ser banquer abans que presidiari i en tots dos casos amb grans beneficis. En el seu Banesto hi va haver un frau comptable d'uns 3.000 milions d'euros (501.200 milions de pessetes) i un forat de 3.636 milions (605.000 milions de pessetes), la qual cosa el va portar a una gira pels jutjats (gairebé tan intensa com una dècada abans per les facultats d'Economia) i el seu tracte amb jutges (gairebé tan freqüent com un lustre abans amb el rei d'Espanya, Joan Carles I).

El van condemnar a 20 anys i els hi van donar per complerts als 7 perquè a la cel·la d'Alcalá-Meco es va portar millor que al despatx del carrer Alcalá, però no han deixat de seguir la pista dels diners. El gran embolicador Mario Conde podrà aprofitar els càrrecs per repatriar 10 milions de Suïssa i Regne Unit per definir-se com repatriota de capital.