Quasi sempre que parlem de Festes, sembla normal que tot vagi bé, que no hi hagi res que alteri la paraula «Festa». "Òbviament, no tot és així.

La matinada del diumenge, per Festes de Banyoles, el meu fill va ser atracat per dos nois, un de sol no ho hagués fet, perquè aquest tipus de gent són uns covards, van en parella o en grup, així es defensen, s'impliquen un amb l'altre i no els passa mai res.

El que em fa patir és el fet que, com que el meu fill no els volia donar res del que duia, que eren pocs calés i un mòbil que s'havia acabat de comprar amb penes i treballs, li van ensenyar una barra de ferro, que es va acoplar al seu cos deixant-li senyals visibles. Això sí que em fa patir, de la mateixa manera que varen treure la barra podien haver tret qualsevol arma blanca, a les que ells estan molt avesats.

El cas és que el meu fill ho va denunciar als Mossos, els va ensenyar les seqüeles dels cops de barra i els Mossos li varen dir que sí, però que ja li ensenyarien fotos a veure què podem fer, que vine demà, l'endemà que ja et trucarem... i segurament que així seguirà i d'aquí a un any, ja haurà passat. Això sí que em fa mal, ja que nosaltres hem ensenyat als nostres fills a conviure amb els altres, siguin com siguin. Sembla que aquests valors només valen per a segons qui, hi ha gent que mai tenen cap càstig.

Continuem patint per Festes de Banyoles, de Girona, d'allà on siguin... i a pair-ho com es pugui, que els altres no tenen estómac, ni ningú que els castigui.