M´adreço als lectors perquè m´agradaria expressar el meu malestar envers la situació en què es troben els alumnes que actualment estan cursant el segon curs de Batxillerat. És intolerable que en el moment en què ens trobem, exactament a poc mes de tres mesos de l'anomenada Selectivitat, els alumnes no puguin saber exactament del que hauran d'examinar-se, o, encara pitjor, que vagin rebent les notícies dels canvis amb comptagotes a través de publicacions a la xarxa de diversos mitjans de comunicació.

És cert que vivim a l'era de la tecnologia i que això permet que les notícies puguin comunicar-se quasi instantàniament a tot el país però, cal que per culpa d'això perdem les formalitats i ens posem a canviar amb pocs mesos d´antelació el que s'ha fet durant més de deu anys? Crec que no són maneres, i crec que no ens ho mereixem.

Els alumnes estem farts de tanta incertesa sobre el nostre futur, creiem que tenim dret a exigir un mínim de rigorositat a l´hora d´aplicar canvis en el siste­ma educatiu, ja que la nostra generació no és el primer cop que es troba davant d´un canvi com aquest al llarg de la nostra etapa d´escolarització però ara això ja passa de taca d'oli.

Tots hem sigut estudiants un dia o altre, tots sabem l'angoixa dels exàmens, tots hem sentit la por de pensar que no assoliríem el nostre objectiu. És per això que jo, una alumna de segon de Batxillerat, només demano que es tingui coherència a l´hora de gestionar l´educació dels joves que, el dia de demà, haurem d´aixecar aquest país.