Les voreres i les bicicletes

«Ha arribat l´hora que ja no n´hi ha prou ­d´avisar amablement que no es pot circular per les voreres, sinó que cal prendre mesures molt més contundents.»

02.08.2017 | 20:28
Les voreres i les bicicletes

Les voreres i les bicicletes
emili sagrera busquets girona

Ja n´hi ha prou que constantment les bicicletes continuïn circulant per les voreres de Girona, on es dona la paradoxa que en car­rers com Emili Grahit, en què hi ha un fantàstic carril bici, molts ciclistes passen per les voreres. Els responsables municipals, i en especial l´Àrea de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, no estan fent res respecte a això. Ha arribat l´hora que ja no n´hi ha prou ­d´avisar amablement que no es pot circular per les voreres, sinó que cal prendre mesures molt més contundents. Quines...? Per això estan els responsables ­polítics de l´Àrea corresponent i els caps de la policia municipal. Però si arribat el cas no se´ls ocorre res, un grup de ciutadans els podem donar unes quantes idees.

Aquest escrit no va dirigit als molts ciclistes que compleixen la normativa, que circulen pels car­rils bici o per la calçada, que són respectuosos amb els vianants..., sinó només per als que circulen per les voreres i per als responsables municipals, que és una evidència que res, o poc més que res, fan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema