SORTEIG DE LOTERIA

Comparteix la il·lusió del Sorteig del Nen amb nosaltres

Des de Diaridegirona.cat t'oferim un any més tota la informació en directe del Sorteig de Reis

05.01.2014 | 11:17

El proper dilluns dia 6 de gener, dia de Reis, al web de Diari de Girona t'oferirem en directe tots els detalls de la Loteria del Nen a través del nostre especial informatiu , amb l'esperança posada en que els premis estiguin molt repartits.

Des de primera hora oferirem informació detallada de tot el que esdevingui al llarg d'aquest popular sorteig, que retorna la il·lusió als quals no van tenir sort amb la Loteria de Nadal. Cal tenir present que en el Sorteig del Nen, les possibilitats de guanyar la grossa són més altes que per Nadal. Segueix amb nosaltres els resultats i tots els números premiats, els llocs agraciats, les primeres reaccions dels afortunats , les anècdotes i curiositats del sorteig i, per descomptat, com sempre publicarem també les millors imatges i vídeos.

Igual que ja vam fer durant el sorteig de la Loteria de Nadal, podràs comprovar la loteria del Nen en temps real si els teus dècims han resultat premiats gràcies al nostre cercador. Simplement hauràs inserir teu número i automàticament sabràs si has estat premiat amb algun premi i la quantitat del mateix, segons el que hagis apostat.

A més, amb el nostre widget podràs conèixer automàticament si has tingut sort descarregant el giny loteria del nen. Comprova l'instant al bloc, pàgina web, o escriptori els números jugats.

Enllaços recomanats: Premis cinema