Sexe obert, un món sense tabús

S'inaugura el Wiki Sex Swinger Club, un local per a parelles liberals que facilita tenir sexe, amb unes regles ben clares

29.01.2014 | 20:38
Imatge de l´espectacle de la inauguració
Imatge de l´espectacle de la inauguració

Divendres passat es va inaugurar al Pont del Príncep un nou local obert a aquelles persones que des del respecte i la llibertat practiquen el "swinging" o intercanvi de parelles. L´establiment posa en contacte persones que habitualment es mouen per les xarxes.

El món que gira entorn a l´intercanvi de parelles, swinging, té ara el seu espai a Figueres on, divendres passat, es va inaugurar el Wiki Sex Swinger Club, un local per a parelles liberals que els facilita tenir sexe amb altres persones, però dintre d´un temps i un espai determinat. "La gent liberal es mou per les xarxes socials i organitzen festes a casa seva. En un local, el contacte és directe i els permet conèixer gent nova en un ambient propici i despreocupat", explica Valérie Despente, responsable de comunicació del club que "ve a cobrir una demanda que no fa més que créixer" assegura.

L´obertura del local va ser divendres un èxit amb l´assistència d´una vuitantena de persones procedents de Figueres, però també de Girona, Lloret de Mar, Vic i, fins i tot, de Barcelona, que van assistir a l´espectacle Cabaret Burlesque i van poder gaudir de les instal·lacions que ofereix el local, tot gaudint de la nit, sense tabús.

El club està obert a persones majors d´edat amb mentalitat oberta a les diferents possibilitats d´interrelacions amb els altres a través de diferents pràctiques de temàtica sexual. "Són persones que defensen el seu lliure albir i gaudeixen de la seva vida terrestre alliberats dels límits de l´ètica convencional. Sovint compten amb un nivell cultural i econòmic més aviat alt".

Cal destacar que el swinging implica, a priori, un altíssim grau de confiança en un mateix i en la parella i un fort compromís mutu. És important tenir en compte que els que ho practiquen són persones emocionalment madures, les quals, a priori, gaudeixen de bones relacions amb les seves respectives parelles.

En un local liberal tot és possible: parelles que vulguin sexe en grup, intercanvi de parella, trios, o simplement, que vulguin ser observats o observar ells mateixos. El principi fundador és la llibertat i el respecte absolut, incloent altres tendències sexuals, tot és permès, res és obligatori, però s´han de complir unes normes i la més important és que, un no, mai tindrà discussió.
L´establiment ocupa les dues plantes d´un edifici situat en una zona de fàcil accés per al públic que ve de Girona, el de Figueres i el públic francès, al Pont del Príncep numero 1. Sobre el funcionament del club, "els dies oberts al públic es programaran esdeveniments amb temàtiques concretes i també hi ha la possibilitat de reservar-lo per a esdeveniments privats" explica la responsable de comunicació.

Enllaços recomanats: Premis cinema