Denuncien dos caçadors furtius que caçaven de nit al Pla de l'Estany

Els homes estaven al nucli de Melianta, a Fontcoberta, i en veure una patrulla de Mossos haurien intentat fugir

14.08.2015 | 19:34

Els Mossos van denunciar administrativament el dia 6 d'agost a Fontcoberta (Pla de l'Estany), dos homes de 26 i 30 anys, de nacionalitat ucraïnesa i argentina respectivament, ambdós veïns d'aquesta comarca. Van ser denunciats per caçar de nit, en època de veda i per no disposar de la llicència administrativa corresponent per utilitzar l'arma. Al cotxe en què es desplaçaven els agents de la policia autonòmica hi van trobar una escopeta del calibre 4.5, tipus carabina, una llanterna, 30 balins i dos conills morts.

Els fets van tenir lloc cap a la mitjanit del 6 d'agost. Una patrulla dels Mossos va localitzar un turisme estacionat en un descampat del nucli de Melianta, a Fontcoberta (Pla de l'Estany), molt proper al polígon industrial d'aquest municipi.

Segons el relat policial, mentre s'acostaven al vehicle els agents van observar dos individus que, en veure'ls, van intentar fugir. Un hauria sortit corrents en direcció a l'estany d'Espolla i l'altre hauria pujat al turisme amb intenció de posar-lo en marxa.

Els mossos els van interceptar tots dos i van escorcollar el vehicle. A dins hi havia una escopeta del calibre 4.5, tipus carabina, una llanterna, 30 balins i dos conills morts. Cap dels implicats tenia documentació reglamentària sobre l'arma.

Els dos homes van quedar denunciats administrativament per les infraccions comeses que es troben regulades a l'article 31 de la Llei estatal de Caça 1/1970, de 4 d'abril.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema