L'espectre cromàtic de la Costa Brava es defineix en 32 colors

L'estudi, denominat 'El paisatge cromàtic de la Costa Brava', respecta els filtres de les instantànies

21.12.2015 | 16:33

Un total de 32 colors defineixen l'espectre cromàtic de la Costa Brava, segons un estudi realitzat a través de la beca d'investigació Yvette Barbaza que impulsa el Patronat de Turisme de Girona.

Per arribar a aquesta conclusió, les autores del treball, la doctora de la Universitat de Girona Núria Puig i la llicenciada en comunicació audiovisual Íngrid Baraut, han analitzat més d'11.000 fotografies publicades a la xarxa social Instagram.

L'estudi, denominat 'El paisatge cromàtic de la Costa Brava', respecta els filtres de les instantànies ja que l'objectiu és la manera com aquest espai gironí és representat i difós a les xarxes socials.

Íngrid Baraut ha posat com a exemple avui, durant la presentació del treball, que "la paleta gastronòmica és rogenca com les gambes de Palamós o productes tan característics de la dieta mediterrània com el tomàquet o el pebrot".

Arran de la investigació, la guia cromàtica de la Costa Brava està en una pàgina web a disposició de dissenyadors i professionals de la comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema