TEMPS DE FLORS

Què es pot fer aquest divendres per Temps de Flors?

Consulta la programació detallada dels esdeveniments que s'han programat per aquest divendres a Girona

13.05.2016 | 12:05

A les 17 h. al Centre cívic del Barri Vell, esfera lúdica: Bricojocs: Construïm un brunzidor. Una juguina que té molts noms diferents i és apta per a tots els públics.

A la mateixa hora, davant de l'Espai Cívic La Rosaleda, es farà un taller familiar amb materials naturals anomenat Land Art. Temps de flors.

A les 17.30 h al Zeppelin, espectacle especial 'Temps de Flors 2016'. Bitxos, flors i un cirquet i un gran domador en un espectacle especial per a tots els públics.

A les 18 h Concert de Metderband de Girona al Museu d'Història dels Jueus. Una formació musical gironina amb la direcció a càrrec de Josep Maria Roviras.

A les 19 h Concert de Cor Flumine, del Girona a Cappella Festival. Els de Tortosa, s'endinsen en el món del Jazz Vocal amb un repertori basat en clàssics del Jazz. Per la propera celebració dels 20è aniversari de la seva fundació, estan recuperant el projecte Flumine A Capella, amb l'objectiu de cantar purament a capella amb una tria acurada de repertori que caracteritza el camí vocal del cor: espirituals negres, clàssics del jazz, gospel i pop.

A les 19 h, també s'organitza un itinerari a càrrec de Naturalwalks amb el nom de "Passejant entre flors i herbes per la Girona jueva". Un passeig tranquil per la Girona antiga amb la intenció de descobrir, a través de les seves plantes les històries lligades a la cuina, la salut i tradicions de la cultura jueva. Té una durada de 2 hores i el preu són 10 eu.
Reserves a reserves.callgirona@ajgirona.cat

A la mateixa hora, a l'Antic Cinema Modern, la Presentació oficial del llibre 'Girona, Temps de Flors'.

A les 19.00 h, també podreu gaudir de la inauguració de Perfums del pati de Can Ninetes, al Centre Cívic Santa Eugènia.

A les 20.00 h, The Minstrels actuen pel Girona a Cappella Festival a la Plaça Independència. El Quartet format per Joan Baptista Sans (tenor), Xavi Gallego (tenor), Llorenç Castelló (baríton) i Germán de la Riva (baix), ofereixen un repertori basat, sobretot, en els negro-espirituals a cappella, barbershops i clàssics moderns. preu: 3 euros.


A les 20.00 h Concert de Batukada amb Caixa de Trons Girona i els gegants de l'Esquerra del Ter, al Centre Cívic Ter. Els diferents Grups de Dones de l'Esquerra del Ter, presenten un muntatge floral al Hall de l'equipament Ter. Aquest any, la temàtica és la història d'en Benet i la Carment, els gegants de l'Esquerra del Ter.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema