L'Estat demana "més esforç" a Govern i patrons per evitar liquidar el Parc Científic

El subdelegat de l'executiu central a Girona, Juan Manuel Sánchez Bustamante, assegura que cal fer "una millora substancial" amb el pla de viabilitat per garantir el futur del complex de la UdG

05.10.2016 | 17:31
L'Estat demana "més esforç" a Govern i patrons per evitar liquidar el Parc Científic

L'Estat demana "més esforç" econòmic a la Generalitat i als patrons del Parc Científic de la UdG per evitar-ne la liquidació. El subdelegat a Girona, Juan Manuel Sánchez Bustamante, assegura que cal fer "una millora substancial" amb el pla de viabilitat per garantir el futur del complex i lamenta que, ara per ara, la implicació de l'Estat per salvar el Parc no es correspon amb la del Govern, la Universitat, l'Ajuntament i la Diputació.

"La clau de la solució al concurs és que hi hagi un esforç compartit que sigui igual entre totes les administracions afectades; i en aquests moments, no hi és", ha assegurat Bustamante en una entrevista a TV3 i Catalunya Ràdio. El subdelegat ja avança que encara queda "molta feina" a fer per lligar un acord, amb la vista posada a la data límit del proper 10 de novembre, però també admet que es vol evitar la liquidació perquè "és el pitjor dels escenaris".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema