El rector de la UdG nega cap "conflicte institucional"

El rector ha agraït "la valentia" del ple de la Diputació que ha aprovat una manifestació de voluntats per posar 6 milions

19.10.2016 | 16:13

El rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, ha volgut calmar els ànims i ha assegurat que no existeix cap tipus de "conflicte institucional" amb la Diputació i l'Ajuntament de Girona. Bonet, que també és el president del patronat del parc, reconeix però que li toca prendre la iniciativa i pressionar les administracions. "No és una qüestió de retrets sinó que ens estem forçant els uns als altres perquè tothom faci el màxim que pugui", ha manifestat.

El rector ha agraït "la valentia" del ple de la Diputació que ha aprovat una manifestació de voluntats per posar 6 MEUR en tres anys per evitar la liquidació. A més, ha anunciat que el parc disposa de 2,5 MEUR de romanent de tresoreria que també s'aportaran. A més, el Govern aprovarà en els propers dies un acord per formalitzar la compra per 4,9 MEUR de part de l'edifici de l'ICRA. Per tot plegat, creu que les coses estan ben encarades per arribar a un acord el proper 10 de novembre, dia fixat pel jutge per celebrar la Junta de Creditors on es determinarà si el parc tira endavant o va a liquidació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema