Uns gironins creen un web per enviar cartes als reis online

El portal, traduït al castellà i l'anglès, té una part privada on es poden fer comandes directes a Amazon

15.11.2016 | 18:25

Un grup d'emprenedors gironins ha creat un portal web on els nens poden triar entre tot un catàleg de regals i enviar la carta als Reis Mags a través d'Internet. A més, també s'incorpora una àrea de jocs i entreteniment per als més petits. L'eina, batejada amb el nom de 'Wishers', també compta amb una àrea privada on els adults poden fer comandes de regals directament al catàleg d'Amazon i compartir llistes de regals a través de xarxes socials, correu electrònic o Whattsapp amb familiars o amics. L'eina, que és gratuïta, està disponible en català, castellà (reyesmagos.wishers.world) i també incorpora una versió en anglès (lettertosanta.wishers.world) adaptada a la tradició del Pare Noel.

Les noves tecnologies també arriben a les tradicions més arrelades. Un grup d'emprenedors gironins ha creat un portal a Internet on, no només és possible enviar la carta a Ses Majestats a través d'Internet, sinó que els nens poden escollir quins regals volen demanar a través d'un catàleg penjat al mateix web.

En la part per als petits –on la navegació està adaptada a aquest públic- també hi ha jocs i entreteniments perquè els nens petits es distreguin mentre escriuen la tradicional carta.

El web, a més, inclou una part de navegació privada pensada per als grans. En aquest apartat, els adults poden encarregar regals directament a través del catàleg d'Amazon i també poden compartir llistes de regals amb amics o familiars. Les llistes es poden compartir o bé a través de Whattsapp, correu electrònic o Facebook.

La plataforma, batejada amb el nom de 'Wishers', està disponible en català (cartaalsreis.wishers.world), en castellà (reyesmagos.wishers.world) i també s'ha adaptat a la tradició anglosaxona del Pare Noel (lettertosanta.wishers.world). L'aplicació és gratuïta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema