El telèfon de Diana Quer, a punt per a la seva reactivació

Els diferents components que integren el terminal llançat a la Ria d'Arousa estan recuperats i poden acoblar

16.11.2016 | 15:14
El telèfon de Diana Quer, a punt per a la seva reactivació

El mòbil de Diana Quer, element clau per a la investigació, està a punt de ser reactivat. Els components del terminal estan ara preparats per al seu acoblament tota vegada que han completat un minuciós procés de recuperació des que l'Iphone 6 de la jove madrilenya va ser trobat en el fang sota el pont de l'autovia AG-11 que creua la Ria d'Arousa.

Les expectatives al voltant de la informació que pugui guardar aquest terminal són elevades, donat que és per ara l'únic rastre que ha aparegut de Diana Quer, la desaparició de la qual va camí de complir els tres mesos. La preparació de les diferents parts del mòbil està ja completada i a l'espera de la seva connexió, segons han apuntat des d'Antena 3.

De tota manera, l'anàlisi de la informació que pugui contenir el dispositiu haurà d'esperar encara algun temps. Es vol extremar al màxim l'acoblament de les diferents parts davant el risc que una posada en marxa prematura pugui comprometre la recuperació de dades. Des de la investigació s'ha subratllat el precari estat en què es troba el mòbil. Aquest hauria passat dos mesos entre terra i aigua salada, el que suposa una evident dificultat afegida en el procés de recuperar informació.

Llistat de telèfons
La investigació continua pentinant el llistat de trucades i missatges que es van realitzar o enviar prop de la zona on va desaparèixer la jove ia la franja compresa entre les 2.40 i al voltant de les 4.15 hores de la matinada del 22 d'agost, quan se li va perdre la pista a Diana Quer. Els agents disposen d'una relació dels mòbils utilitzats en aquesta zona i entre aquestes hores i ha començat a prendre declaració a titulars de les línies telefòniques captades per les mateixes antenes que van recollir els últims senyals de triangulació del telèfon de Diana Quer.

D'altra banda, els investigadors del cas Diana Quer han pres dades sota el pont de l'autovia AG-11 sobre la Ria d'Arousa per possiblement iniciar una reconstrucció d'aquesta desaparició. El lloc torna a ser rellevant una vegada més per al cas, amb agents de paisà desplegats a la zona segons ha informat Espejo Público.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema