Rocambolesc, Millor Pasta de te d'Espanya

La gelateria-pastisseria gironina s'ha imposat a 203 pastisseries amb una creació d'Abraham Balaguer

17.11.2016 | 18:45
Rocambolesc, Millor Pasta de te d'Espanya

La gelateria-pastisseria de Jordi Roca Rocambolesc, de Girona, ha guanyat avui a Barcelona el II Concurs Dulcypas a la Millor Pasta de Te d'Espanya.

La gelateria-pastisseria de Girona s'ha imposat a 203 pastisseries de tot Espanya amb una creació d'Abraham Balaguer.

El concurs ha tingut lloc a l'Escola Hofmann de Barcelona i ha comptat amb Paco Torreblanca, Christian Escribà, Eric Ortuño, Ramon Morató i Olivier Fernández, entre d'altres, com a membres del jurat.

Balaguer, que ha obtingut en el concurs 779 punts d'un màxim de 1000, col·labora des de fa uns anys amb el Celler de Can Roca i Rocambolesc, després d'haver creat Sweets i de ser premiat amb guardons com el Millor Croissant d'Espanya 2012 i l'Spanish Xocolata Màsters, on va ser subcampió.

La pasta guanyadora té forma de paperina petita farcida d'una crema amb pinyons, llimona i caramel.

El president del jurat, Paco Torreblanca, ha destacat "l'originalitat, elegància, gust molt definit, equilibrat i no excessivament dolç, i el fet que sigui una peça totalment diferent".

El certamen ha començat aquest matí amb la selecció de les 30 pastes finalistes i posteriorment el jurat ha avaluat a cegues cada peça atenent a criteris de gust, textura, forma i aspecte, a més de l'originalitat i la qualitat dels ingredients.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema