L'especialista en terapia emocional, Míriam Pascual, ajuda a solucionar problemes emocionals com les pors i fòbies, ruptures de parella o situacions traumàtiques combinant tractaments com de reiki, Flors de Bach i programació neuro-lingüística. La combinació d'aquests tractaments té uns resultats molt ràpids i visibles, assegura la terapeuta, ja que el pacient “pot anar treballant el seu problema des del primer moment i es detecten canvis des de la primera sessió”.

La seva teràpia va dirigida a gent de tota mena i el més important per començar un tractament, explica Pascual, és detectar el punt on s'origina el problema, ja que “segons com penses, sents; segons com sents, actues; i segons com actues, rebs una resposta”. Per això treballa en la seqüència pensament - emocions - accions - resultat. Un cop localitzat el focus del problema, es plantegen solucions per resoldre'l.

Teràpies emocionals Girona és el nom de la consulta privada que Míriam Pascual té a Girona ciutat, al carrer Joaquim Vayreda núm 40. Aquesta terapeuta emocional és tècnic en Naturopatia i s'ha especialitzat en PNL (programació neuro-lingüística), un conjunt de tècniques que es basen en la influència que el llenguatge té sobre la nostra ment i el nostre sistema nerviós. D'aquesta manera es poden modificar pautes de comportament i pensament: caràcter, habilitats, conductes, sentiments, fòbies, inseguretats... Segons explica Pascual, “la nostra ment és com un ordinador i la PNL permet reprogramar-la a través del llenguatge”.

Encara que s'ha anat especialitzant al llarg dels anys, Míriam Pascual explica que porta tota la vida fent teràpia emocional i ho considera una qualitat innata, com ho és la capacitat de practicar el Reiki, un tipus de teràpia que consisteix en canalitzar energia vital i projectar-la a una altra persona. Aquesta energia de l'exterior es projecta cap al pacient mitjançant les mans, tocant diferents punts del cos del receptor amb la finalitat de calmar el caos energètic, físic i mental.

A banda d'aquestes tècniques, el centre també ofereix tractaments amb Flors de Bach. Les Flors de Bach són essències preparades amb flors, plantes i arbusts que s'apliquen per equilibrar estats mentals i emocionals negatius com ràbia, aïllament, por o timidesa. També serveixen per situacions concretes com exàmens, entrevistes, trastons alimentaris o adiccions.

Míriam Pascual aplica un procediment personalitzat en cada cas ja que “cada persona és un món” i destaca que “s'ha d'empatitzar molt amb ells”. Es tracta d'una professional molt present a xarxes socials com facebook a més de col·laborar en programes televisius com Té de tot de Televisió de Girona. Al seu canal de Youtube es poden visualitzar les intervencions de Pascual al programa així com d’altres vídeos divulgatius.

Podeu trobar més informació sobre les teràpies, horaris i ofertes especials a la pàgina web http://miriampascualterapeutaemocional.com/.