Situada a Sant Antoni de Calonge, la Residència Mar i Sol viu des de principi d'any en un procés de renovació que inclou, nou equip assistencial i la millora dels serveis oferts als residents.

La premissa, assegura la direcció encapçalada pel doctor German Perez, és «contribuir a un envelliment saludable de les persones que s'hi allotgen sempre essent una empresa eficient, eficaç i d´alta qualitat». Garantir una qualitat de vida dels residents, fomentar l´autonomia personal i el benestar físic i social i oferir una atenció individualitzada, personalitzada i de tracte familiar mitjançant un equip de treball multidisciplinari.

Els serveis prestats inclouen: servei mèdic, servei de fisioteràpia, servei d´infermeria, servei de cuina pròpia i cuina tradicional, i servei de bugaderia. També, servei de perruqueria, podologia i acompanyaments a visites mèdiques.

Quan al tipus d'estades, la Residència Mari i Sol ofereix diferents possibilitats que s'adapten a les necessitats de cada ancià i família: llargues estades, curtes estades i descansos familiars, centre de dia, estades de caps de setmana i estades per períodes de convalescència.

Com contactar amb la residència?

Mar i Sol es troba a la Plaça de la Llibertat, 6, de Sant Antoni de Calonge

Telèfon: 972 650 590

Correu electrònic: romarisersl@gmail.com

http://www.residenciamarisol.com/