Diari de Girona
PUBLIREPORTATGE

El test d´intoleràncies alimentàries, ideal per a solucionar problemes dietètics i nutricionals

11.11.2015 | 07:00
El test d´intoleràncies alimentàries, ideal per a solucionar problemes dietètics i nutricionals
El test d´intoleràncies alimentàries, ideal per a solucionar problemes dietètics i nutricionals

A la nostra consulta, al servei de la vostra salut d´ençà l´any 2002, hem anat incorporant nous mètodes i noves teràpies per complementar les dietes. L´any 2006 vàrem introduir a la nostra consulta un aparell de Biorresonancia per treballar la nutrició i la dietètica d´una manera més global i holística.

Des de fa més de 9 anys utilitzem el Test d´Intoleràncies Alimentàries sobre més de 2000 aliments, per ajudar als nostres pacients amb una eficàcia més que provada. L´èxit del Tractament Nutricional recau en que és un tractament global, és a dir, a més dels aliments intolerants, potenciem els resultats i els beneficis per la salut de cada pacient, ajudant-lo de la dieta o recomanacions nutricionals necessàries i tots els coneixements complementaris dels estudis de: Medecina Naturista, Nutrició Ortomel·lecular, Nutrició Cel·lular Activa, etc. Sempre en constant formació i aprofitant el millor de cada tècnica per ajudar a millorar la salut de les persones.

La Mora-teràpia és una forma moderna del tractament des de la física en el camp de la medecina biocibernética. Durant més de 30 anys, terapeutes d´Alemanya i altres països, han aplicat aquest mètode terapèutic que utilitza les oscil·lacions micro-magnètiques de la superfície del propi cos del pacient. Aquest mètode es basa en l´Acupuntura Xinesa, de provada i reconeguda eficàcia, amb els seus 5.000 anys d´antiguitat), i la Homeopatia i en l´Electroacupuntura.

Tost sabem que el camp de la salut és canviant i que hi ha molts mètodes diferents de treballar i moltes teories.

Amb la introducció d´aquest aparell per fer el TEST D´INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES, vàrem fer un pas endavant, sempre atenent als vostres comentaris i preocupacions, veient que sovint la teoria nutricional no seria per tothom i necessitàvem una cosa més personalitzada.

Aquest Test d´Intoleràncies és ideal per ajudar a: baixar de pes més ràpidament, millorar les digestions, persones que pateixen de gasos, butiment, gran restrenyiment, digestions llargues i pesades, cansament crònic, millorar el rendiment d´esportistes, nens amb malestar intestinal, persones amb descomposició crònica, persones que simplement vulguin seguir una millor alimentació, etc.

La Mora-teràpia complementa a les medecines convencionals, sense deixar-les de banda.

Un altres benefici és que és un mètode indolor, amb un elèctrode de baixa pressió, per el que resulta especialment adequat per testar també a nens, gent gran, persones sensibles, etc.

Com aparell sanitari que és, per comercialitzar-se a Europa ha sigut aprovat per una reglamentació molt exigent, i això demostra sobradament la seva seguretat i eficàcia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Stop Tabac

Salut

Web de l'ICS.
L´ICS implanta la programació de visites per vacunar-se de la grip a través d´Internet

L´ICS implanta la programació de visites per vacunar-se de la grip a través d´Internet

Es tracta d'una nova funcionalitat per millorar l'accessibilitat als serveis oferts per l'atenció...

Troben una diana contra el càncer de mama més agressiu

Un treball liderat per una investigadora catalana ha trobat un gen sobreexpressat en aquests...

Per què unes persones s´engreixen més que altres si mengen el mateix?

L'alteració de la microbiota es vincula a l'obesitat no tant pel nombre de bacteris que es perden

La Generalitat només pagarà la meitat de la factura als hospitals concertats aquest mes

L'import anual del concert amb els centres sanitaris privats que treballen per a la xarxa pública...

Enllaços recomanats: Premis cinema