ddg palafrugell

n La delegació de Palafrugell de la Fundació Oncolliga Girona organitza, diumenge a partir de dos quarts de set de la tarda, al Teatre Municipal palafrugellenc la vetllada artística musical Can Seixanta, una cita que també servirà per homenatjar el cirurgià Joan Figueras. El donatiu, de 10 euros, dóna dret a fer una reserva anticipada de seient al Teatre i servirà per recaptar fons per a l'entitat i ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics.

La cita artística proposa una pinzellada a les melodies de la dècada dels 60 a partir de diversos esquetxos amb un guió escrit i dirigit per Josep Bofill Blanc amb molts tocs d'humor.

A més, coincidint amb les celebracions del vintè aniversari de la Fundació Oncolliga, el músic i compositor palafrugellenc Xavier Juanals Iglesias interpretarà en directe el tema Valors en equip, compost expressament per recordar l'efemèride.

Així mateix, la delegació de l'Oncolliga a Palafrugell aprofitarà la vetllada per reconèixer la tasca professional i humanitària del doctor Joan Figueras i Felip. Abans de jubilar-se, ara fa un any, el cirurgià va dur a terme una operació pionera a l'hospital Josep Trueta de Girona en treure un tumor considerat inextirpable a un malalt de càncer de pàncrees a qui els metges havien donat sis mesos de vida. Gràcies a la intervenció, el pacient va poder recuperar la vida normal.