Clínica Corachan i la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han signat un acord per desenvolupar iniciatives de col·laboració en docència, recerca i transferència de coneixement en Ciències de la Salut.

El conveni preveu que la Clínica Corachan doni suport a la Universitat en la captació i provisió dels professionals que s’impliquin en els projectes acadèmics de l’àmbit de la salut, i que aculli estudiants als seus espais hospitalaris i de consulta mèdica per acompanyar-los en el procés formatiu.

A més, el centre sanitari podrà participar en projectes de recerca i en totes les activitats vinculades a la transferència de coneixement en el camp de la Medicina. L’acord també preveu que la Clínica assessori la Universitat en el seu procés d’internacionalització i en el desenvolupament de postgraus en l’àmbit de les ciències de la salut.

Aquest conveni suposa un pas més en la voluntat de la Universitat de teixir aliances amb les institucions sanitàries de referència, ja que té previst posar en marxa el grau de Medicina el curs vinent.

El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, el Comissionat del Patronat de la Fundació Universitària Balmes per als estudis de Medicina, el Sr. Josep Arimany Manso, el President de la Clínica Corachan, el Dr. Joan Sancho i el Conseller Delegat de la Clínica, el Dr. Bartolomé Martinez Jover, han formalitzat l´acord amb la signatura del conveni aquest dimarts al centre hospitalari.