L' 'operació biquini' ja és aquí. En breu començarem a desprendre'ns de la roba que ens ha acompanyat durant l'hivern i començarem a lluir cames i cos a la platja. Si aquest any vols lluir tonificat i una mica més prim descobreix com cremar calories amb activitats quotidianes.

Beu aigua freda

Ja se sap que prendre aigua és fonamental per a estar sa però cada vegada que la beguis intenta que sigui el més freda possible. El teu cos haurà de fer un esforç més gran per escalfar-la. Amb cada got gastaràs fins a 25 calories.

Caminar fins a la feina

Intenta per tots els mitjans caminar almenys una hora al dia. Una de les millors opcions és deixar aparcat el cotxe al garatge i anar a la feina caminant. Si t'agafa molt lluny, sempre pots baixar un parell de parades abans de l'habitual i caminar aquests metres.Oblida't de l'ascensor

No tornis a agafar mai l'ascensor! Pujar i baixar escales t'ajudarà a tonificar els teus glutis i els teus abdominals. Aprofita les del metro, les dels centres comercials, les de casa, etc. per fer exercici sense adonar-te'n.

Juga com un nen

Ja se sap que els nens no paren. Així que suma't als seus jocs i aprima't fàcilment. Un partit de futbol, ??uns salts a la corda, una cursa amb bicicleta, etc. Aconseguiràs estar en forma, divertir-te i passar temps amb els teus!

Netejar la casa

Sí, és el més avorrit del món però igualment ho has de fer! Escombrar, passar l'aspiradora o rentar els plats t'ajuda a cremar calories, així que ja saps si vols perdre pes, mantingues la casa com una patena.