Cada setmana s'organitza una activitat diferent i atractiva a la residència geriàtrica L'Albert de Tordera. Activitats lúdiques, socials o psicomotores per als més de 130 residents que viuen al centre. «Treballem perquè tots els nostres usuaris estiguin actius físicament i mentalment, per així retrocedir el seu deteriorament», apunta Cristina Freixes, gerent del centre. És per aquest motiu que la residència, amb més de 10 anys d'experiència, bolca tots els seus esforços a potenciar el desenvolupament d'activitats a dins i fora del centre.

Sortides al cinema, al circ o al bosc. Tallers de memòria o d'exercici físic per millorar la mobilitat. Celebració de grans esdeveniments com l'elecció de la pubilla i l'hereu o la desfilada de moda. Connexió amb l'entorn fent activitats de descoberta. Realització de teràpies innovadores com la canoteràpia. La residència geriàtrica L'Albert de Tordera destaca pel seu gruix d'activitats que s'adapten als diferents grups que hi ha al centre, tant a la gent gran més autònoma com aquells que pateixen alguna disminució física o cognitiva.

Les trobades intergeneracionals també són un dels plats forts de L'Albert de Tordera. Al llarg de l'any es desenvolupen diferents tallers on els més grans poden connectar amb els més joves. «Es produeix un intercanvi de coneixements molt enriquidor. Els més joves els ensenyen com funcionen les xarxes socials, i els més grans els expliquen història», explica Freixes. A banda, les escoles de Tordera visiten la residència geriàtrica en ocasions especials, com Sant Jordi o les festes de Nadal.

A la residència geriàtrica i centre de dia L'Albert de Tordera hi viuen més de 130 residents i una vintena de gent gran hi passa el dia. Amb més de 10 anys d'experiència en el sector, el centre destaca pel seu tracte personalitzat, la qualitat de l'assitència mèdica i la seva unitat de pal·liatius. L'Albert de Tordera està format per un equip jove de més de 100 treballadors.