El Banc dels Aliments ja ha aconseguit reunir a la comarca de la Selva prop de 250 voluntaris però se'n necessiten, com a mínim, 500 per assegurar la presència als 50 establiments que participaran en la campanya del Gran Recapte dels pròxims 29 i 30 de novembre a supermercats i petits comerços dels diferents municipis.

En concret, la campanya del Banc dels Aliments tindrà lloc a les localitats de Riudarenes, Sils, Blanes, Lloret, Sant Hilari, Santa Coloma de Farners, Breda i Tossa, sumant un total de 50 establiments. Segons l'organització, es faran almenys cinc torns de dues persones, és a dir, 10 voluntaris per botiga per garantir el funcionament.

Entre les poblacions de la Selva on es necessita més gent hi ha Riudarenes (on Càritas no té voluntaris) i Tossa de Mar. Des del Banc dels Aliments s'ha fet una nova crida que les persones interessades s'apuntin el web www.granrecapte.com, on podran escollir la població on volen ajudar, l'establiment i el torn horari. A Catalunya es necessiten 15.000 voluntaris i a la demarcació de Girona 3.000, dels quals ja hi ha 2.000 inscrits.

A que les persones interessades s'apuntin el web www.granrecapte.com, on podran escollir la població on volen ajudar, l'establiment i el torn horari. A Catalunya es necessiten 15.000 voluntaris i a la demarcació de Girona 3.000, dels quals ja hi ha 2.000 inscrits. da a que les persones interessades s'apuntin el web www.granrecapte.com, on podran escollir la població on volen ajudar, l'establiment i el torn horari. A Catalunya es necessiten 15.000 voluntaris i a la demarcació de Girona 3.000, dels quals ja hi ha 2.000 inscrits.