L'equip de govern de TU i PSC a Tossa té previst aprovar en el ple extraordinari d'aquest dimecres el plec de condicions per a contractar la nova gestió de la piscina municipal coberta. En un primer moment es preveia ofertar mitjançant una nova modalitat de "gestió interessada" en comptes de "concessió" com fins ara, però les converses amb l'oposició van fer replantejar el punt i es continuarà amb la concessió.

El nou plec articula mesures per a fer viable la piscina i fer-la autosuficient. Així, l'Ajuntament preveu deixar d'abonar gradualment la subvenció anual a l'explotació. L'any 2014, l'Ajuntament abonarà un màxim de 180.000 euros; el 2015, 100.000 euros; el 2016, 50.000 euros; i a partir del 2017, l'Ajuntament no abonarà cap subvenció. La durada del contracte serà de 10 anys, amb un màxim de 15 amb les pròrrogues i es constituirà una comissió de seguiment.

L'equipament es va clausurar a principis d'estiu després que l'empresa gestora fes fallida i el consistori ha aprofitat per fer-hi obres de millora i manteniment.