La nova piscina de Lloret de Mar es preparara aquests dies per rebre els primers visitants. Els participants de la Cursa de Nadal de Lloret, que tindrà lloc el proper 29 de desembre, podran visitar la nova piscina, de mides olímpiques, per rebre informació i inscriure-s'hi. Després, la piscina obrirà les portes el 7 de gener per als usuaris dels cursos de natació de l'Ajuntament mentre que la data d'obertura per al públic general està previst per el dia 13 de gener.

A més, l'empresa concessionària de la piscina, que tindrà per nom Aqua&Sports, participarà amb la cursa obsequiant a tots els participants amb una micromotxilla i un val de descompte per a la inscripció a la nova piscina, que podran obtenir en recollir el dorsal el mateix dia 28 a les Pistes d'Atletisme. A més, també patrocina el trofeu als participants femení i masculí més veterans de la cursa popular. La Cursa de Nadal és una carrera no competitiva i de caràcter festiu, amb un recorregut de cinc quilòmetres, en què els participants poden córrer o caminar.

L'objectiu és que en aquest esdeveniment hi tingui cabuda tothom que vulgui, amb independència de la seva condició física. La cursa per a adults està prevista per a les 11 hores i té un preu de 9 euros. Prèviament, a les 10 hores, tindran lloc les promocions infantils a les Pistes d'Atletisme, a un preu de 2 euros. L'any passat la cursa va comptar amb més de 1.000 participants i ara, fins al dia 26 de desembre, les inscripcions es poden fer al web de l'Ajuntament i presencialment fins al dia anterior a la cursa, a les Pistes d'Atletisme, al Punt d'Informació Juvenil de Lloret o a les oficines de turisme.

D'altra banda, els grups a l'oposició a l'Ajuntament de Lloret estan pendents que l'alcalde convoqui la primera reunió en el marc de la constitució de la comissió d'investigació pel sobrecost de la piscina municipal, tal i com estableix una moció aprovada al novembre. L'alcalde va assegurar que es reuniria després del passat ple.