L'Ajuntament d'Anglés es postula perquè el seu municipi aculli una residència per a la gent gran si, en el futur, es veu necessària la seva construcció. De moment, ha explicat l'alcalde Pere Espinet, l'Ajuntament proposarà al Departament de Benestar Social de la Generalitat uns terrenys per a la seva ubicació. L'alcalde defensa la idonietat de fer aquest geriàtric al municipi d'Anglès atés que disposa de centre d'atenció primària i de Policia Municipal, serveis necessaris en cas d'urgència i dels quals els altres pobles de l'àmbit no disposen.

El batlle d'Anglès ha explicat que en al reunió dels alcaldes de la zona Ter-Brugent amb la delegada dels serveis territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, es va posar de manifest la necessitat d'un equipament per acullir la gent gran ja que en aquest àmbit no n'hi ha. En aquest sentit, Pere Espinet ha posat de relleu que actualment en la citada zona de la comarca de la Selva el 58,1% de la població resident supera els 65 anys, la més envellida a nivell comarcal.

Així, els terrenys que ofereix l'Ajuntament d'Anglès per a la seva cessió a fi de construir-hi el geriàtric es troben a la zona del Cuc. Segons el batlle, els terrenys estan al costat del Centre de Dia. Espinet apunta que la residència de gent gran més propera es troba a Santa Coloma de Farners i recorda que hi ha famílies que tenen la seva gent gran fora de la Selva, de manera que la construcció de l'equipament a Anglès permetria que residessin més a prop que actualment.

Per aquest motiu, afegeix Espinet, l'Ajuntament ofereix els terrenys a la Generalitat per si en el futur s'ha d'executar l'equipament. El batlle apunta que tots els serveis urbanístics ja hi són disponibles.