L'Ajuntament d'Anglès aposta per potenciar el turisme lligat a la pesca de la truita i donar un impuls socioeconòmic a la zona. L'alcalde, Pere Espinet, ha explicat que des de fa alguns anys el municipi i les rodalies han experimentat un increment de turistes, tant nacionals com estrangers, que es desplacen per practicar la pesca esportiva de la truita al riu. Així, Espinet ha apuntat que durant la temporada passada, el Departament de Ramaderia, Agricultura i Pesca de la Generalitat va vendre més de 7.000 tiquets per practicar aquesta modalitat de pesca.

Amb aquest nombre de visitants, l'Ajuntament d'Anglès entén que seria positiu donar-hi una empenta per millorar en el que sigui possible l'hàbitat del riu en el qual es reprodueix el peix. Així, Espinet apunta que seria positiu portar a terme un antic projecte de la Societat de Pescadors Esportius d'Anglès i Comarca que contemplava acondicionar i millorar les ribes del Ter per tal de consolodir-lo com un marc natural adequat com cal per a la pesca de la truita.

Si s'aconsegueix l'ajut de la Generalitat, l'Ajuntament d'Anglès es compromet a editar tríptics promocionals en diferents llengües, on a més de la pesca s'hi relacionin tots els aspectes naturals, culturals, ambientals i comercials de la zona. També se citaria la infraestructura turística que ja hi ha establerta, com les rutes de cicloturisme, la caça, els bolets, l'arqueologia industrial i patrimoni arquitectònic.

L'alcalde ha manifestat que "és hora que deixem de donar l'esquena al Ter per tornar a mirar de cares al riu que ens ha donat i ens dóna tanta vida".