Esquerra Republicana de Catalunya de Lloret de Mar ha publicitat els diners que el seu regidor Jordi Orobitg ha percebut en l'exercici del seu càrrec com a representant municipal durant el 2013. ERC defensa aquesta iniciativa en nom de la transparència, de manera que serveixi per acostar, de nou, la informació que la ciutadania demana a les persones que ostenten els càrrecs públics. A la taula que acompanya aquesta informació es detalla, d'acord amb les dades que ha facilitat Esquerra, les indemnitzacions que Orobitg ha percebut, així com les despeses que li han estat reemborsades. Quant a l'aportació a la Fundació Josep Irla, es tracta d'una entitat d'Esquerra.

ERC de Lloret ha destacat que Orobitg, malgrat tenir delegades regidories importants com Turisme i Comerç, rep les mateixes indemnitzacions que qualsevol altre portaveu de l'oposició, a execpeció de les assistències a les juntes de govern local per la seva condició de tercer tinent d'alcalde.

A part dels imports de la taula (un saldo net de 17.122,50 euros per a Orobitg), el grup municipal d'ERC ha percebut la suma de 6.750 euros l'any 2013, d'acord amb el que es va aprovar en el ple municipal. Aquesta quantitat econòmica és gestionada pel partit republicà.