Els Bombers van actuar dimecres a la nit en un incendi en un pis de Tossa de Mar i una dona va resultar intoxicada lleu pel fum i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar-la a l'hospital comarcal de Blanes. El foc va cremar totalment el menjador i una habitació i com a mesura preventiva tots els veïns de l'edifici van ser desallotjats per part de la Policia Local.

Els fets es remunten a pocs minuts després de dos quarts de nou del vespre, quan els Bombers van rebre l'avís d'un incendi d'habitatge al número 2 del carrer Vinya del Pla de Tossa El foc, que estava situat al segon pis de l'edifici, va cremar totalment el menjador i una habitació afectant el contingut d'aquestes estances i també el sostre i les parets a causa de la temperatura i el fum.

A més, també va quedar afectada la resta d'immoble i l'edifici, a causa del fum. Al lloc, van treballar set dotacions dels Bombers que van donar per controlat l'incendi al cap d'una hora.

A Amer, també cap a la mateixa hora els bombers van haver d'anar a una casa on cremava una rentadora en un pati. El foc s'hauria iniciat, segons fonts del cos, perquè la flama del comptador de gas s'hi hauria traslladat. En aquest foc, la propietària va haver de ser atesa pel SEM pel seu estat de nervis.